torsdag 14 juli 2011

Bara lite kvällsbilder

Det var fin solnedgång ikväll.

Blå-orange uppe på himlen.

Nere i skogen såg de ut som de brann.



Zooi va med ut och kissa.

Zooi i elden:)

5 kommentarer:

  1. Vackra bilder! Å ÄLSKAR sista bilden! =)

    SvaraRadera
  2. Sagolika bilder! Jag är både imponerad och lite avis på hur du får till olika bakgrunder i bloggen där du använder dina egna bilder som anknyter till varje blogginlägg. Zooi verkar vara en riktigt levnadsglad och positiv liten hund och såååå jättesöööt!!!
    Hälsningar Tantolga

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha! Det är mycket roligare att fota när någon gillar bilderna! Olga; de är plättlätt att lägga til bakrund, du har ju också blogspot, du går in på "design" där finns en flik som heter "malldesigner" då kommer du till en svart sida, där kan du välja färger på texter och massa annat, tryck på fliken "bakrund" brevid bakrundsbilden finns en pytteliten pil som pekar ner tryck på den där kan du välja mellan massor med färdiga bakrundsbilder eller så tar du "överför bild" som står överst och väljer en av dina egna bilder. Men det måste vara en STOR bild om den ska täcka hela bloggen annas får du samma bild sida vid sida, sen kryssar du ur rutan "rulla med sida". Prova! :)

    SvaraRadera
  4. Ja, verkligen fina bilder! Har inte frågat vad du jobbar med så gör det nu. Funderar du på att byta bana så borde du bli fotograf! Kalasfina foton. Vad har du för kamera?

    SvaraRadera
  5. Ja fotograf vore ju kul! Men de finns det så många redan..
    Ja har en Nikon D90 med 2 olika objektiv ja byter emellan. Sen har ja en Olympus 1030SW en vattentät kamera och vissa foton är tagna med mobilen Sony ericsson Xperia, det blir väldigt bra bilder med den! Alla 3 rekommenderas! :)

    SvaraRadera