söndag 4 mars 2012

Grattis Lilo & Lola 4 år!

Mina vita tjejer fyller 4 år! Kallar dom fortfarande för "mina kattungar" ibland och deras mamma Lovis pysslar ju fortfarande om dom då och då.

Här kommer en sötchock på dom som 2 veckor gamla! :) (Lilo till vänster och Lola till höger)












Lilo

& Lola

Och nu 4 år! (Lilo till vänster och Lola till höger)

4 kommentarer:

  1. Sötchock var ordet! Och vilka söta små rosa trampdynor! Tror faktsikt att hundvalpar och kattungar är mer bedårande än vad människobebisar är. Så ljuvliga!

    SvaraRadera
  2. Grattis tjejer!!!
    På lördag kommer vi och pussas........:)
    Johanna o Julia

    SvaraRadera
  3. Neeeeej!!!!! Det borde vara förbjudet att lägga ut så söta bilder! Man måste tänka på gamla tanter som inte tål så starka sötchockar! Jag ska lägga ut bilder på Harry som valp som straff för så här gör man inte ostraffat! Era vuxna katter inklusive mamman till de vita skönheterna är bland det sötaste jag har sett i mina dar men de vita som små tar priset!

    Tack för den sötchocken! Den blir favoriten efter filmen med pojken och byxpåtagningen å en massa andra favoriter på din blogg. Hälsningar Tantolga som passar på att gratulera "kattungarna"

    SvaraRadera
  4. Tjejerna tackar och bockar:) Haha ja de finns massor med söta kattungebilder även en film jag först tänkte lägga ut men gjorde de aldrig...kanske gör det sen.

    SvaraRadera