lördag 14 maj 2011

Uppdatering

Här går det fortsatt bra, hon är helt underbar denna lilla valp, väldigt tydlig i kroppsspråket och trygg! Gnäller inget som jag trodde hon skulle göra, bara om hon behöver gå ut eller vill komma upp i soffan.
Hon härmar Pontus mycket, dricker han så ska hon också dricka vatten, där han lägger sig ska hon också ligga, och vår trapp till övervåningen som var jätteläskig första dagen går hon nu sakta uppför om Pontus gör det. I kopplet kan hon stå och streta emot och inte alls vilja gå, men om Pontus går så går hon också.

Zoé är ju van att bo med andra hundar och sova tätt, så Pontus som är mer van att vila själv kollar alltid på mig när hon kryper ner "ska hon ligga här?"

Hon är nästan lika hög som Pontus nu, ska bli kul å se hur fort hon växer om honom.

Och med katterna har det också gått jättebra! De stryker sig på henne och verkar inte alls rädda, bara när hon blir för busig och studsar på dom, morrar och skäller, då fräser dom tillbaka och går iväg.
Här träffar Lovis henne första gången.

Annars har vi mest varit ute på granntomten och lekt, den är obebodd (och tillsalu om nån vill bli vår granne? :) ) och där finns det gräs och så man kan leka i, vår tomt består ju bara av jord och sand än sålänge.

Även barnen gillar att leka där, de plockar myror i burkar och klättrar på stenarna.
Här är Iina 8 på morgonen.

När vi var ute och Zoé hade bajsat och jag skulle plocka upp de blev hon helbusig, studsade runt och skulle ta bajspåsen vilket resulterade i att hon trasslade in sig i kopplet och trillade och trampade i sin egen korv. Så de fick bli en dusch, vilket va halvpoppis.

Efteråt blev det mys i täcket, Lilo ville också vara med! Shit va hon blev torr fort!

Igår åkte vi på barnens kusin Julias 9 års kalas, det gick jätte bra, inga problem att åka bil varken dit eller hem, gå i ekande trapp och åka hiss va inga problem heller, inte äns att ligga och sova bland vuxna och barn som pratade högt. Den rosa ankan fick hon av Julia, den gillade hon mycket!
Utanför duggade det och var gräset högt och blött och en cirkus höll låda men de var inga problem att gå och kissa, hon är så trygg och frammåt liten tjej!

2 kommentarer:

  1. Kul, undrade när det skulle komma nya bilder. Hon är så jättefin och Pellemyra också, vad härligt att han blev hennes idol. Jättego bild när hon ligger och sover under bordet. De är så vackra och undebara bär de sover, de ser ut att må så himla gott!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att få följa lilla Zoé-hon är jättefin! Bra förberedelse för oss att läsa din blogg :-) Vi längtar obeskrivligt mycket och tiden går så långsamt just nu...

    SvaraRadera