torsdag 25 augusti 2011

Inga nyheter här:)

Det finns väl inte så mycket att rapportera om men jag har en hel del bilder! Jag fotar ju ändå fast det egentligen inte finns något speciellt att fota :) De e så kul!
Så nu, innan de blir förmånga bilder, så gör ja ett inlägg!

Zooi  har fått ett fleecetäcke att växa i! Jättemysig! Tack Anneli!

Man kan dra upp kragen över öronen, hihi så söt!

Det börjar ju bli kallare och kallare nu, även om de kan komma några varma soligare dagar. Men ofta på morgonen är det trollskog här med tät dimma.

Zooi har vart och morgonkissat.


En annan morgon stod det mamma rådjur med barn och smaskade på vår "gräsmatta"

Rådjurskid

Och mamman. Jag har sätt henne förut, känner igen na på ärret hon har på sidan.

Det växer mest tistlar i vår jord.

Tommi har även börjat bygga altan nu! Ska bli så skönt att ha!

Zooi hoppar som en studsboll igenom.

Nu kan vi äntligen använda den fina selen vi fick av Marie! Zooi måste ha växt massor för jag fick spänna ut magbandet nu. Kanske borde ta en vikt och höjd snart igen.



Den går att kuta i också!

Älsklingsboll!

Hon kastar den själv upp i luften!



Vad har hänt med öronen Zooi?

Helt slut...

3 kommentarer:

  1. Haha hon vill nog ha lika öron som farbror P;)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin whippetdam hon börjar bli med sött täcke och fin sele. Huvan på täcket är ju bara för gulligt när hon har det på. Sicken påhittig flicka hon är Zooi som kan hoppa jämfota och kasta boll. Hur vågar rådjuren sig in på era domäner för dom måste väl veta av att där bor en liten jägare? Mina whippet skulle riva huset om dom såg något dylikt utanför fönstret för dom är ena jaktmonster hela bunten. Härligt att följa er fina, fina valp och öronen står på ända hos alla nyfikna pigga whippet när det är något som särskilt upptar deras intresse. Hälsningar Tantolga

    SvaraRadera
  3. Hej Olga! Rådjuren är tidigt på morgonen, då sover Zooi så hon har aldrig sätt dom, ja tror nog hon skulle kolla intresserat iallfall! Men inte vet jag om hon skulle våga jaga, hon är ju lite feg.:)

    SvaraRadera